مقالات

همه چیز درباره کیلس استارتر

کیلس استارتر

شاید بتوان ادعا کرد که کیلس استارتر یکی از برترین اختراعات بشر است. که در دو دهه اخیر در اتومبیل‌های مختلف استفاده شده است و به نوعی فراگیر شده است. این نوآوری در اواسط دهه ۹۰ میلادی توسط شرکت مرسدس‌بنز معرفی شد. در ابتدا این سیستم تنها بر روی خودرو‌های لوکس نصب می گردید. و ماشین های معمولی از این آپشن بهرمند نمی‌شدند. اما امروزه بسیاری از اتومبیل‌های معمولی که دارای امکانات ساده‌ای می‌باشند نیز از این قابلیت بهره‌مند هستند.

این سیستم پیشرفته تنها به کمک یک کلید یا کارت هوشمند عمل می‌کند. راننده تنها باید سوییچ هوشمند خود را به همراه داشته باشد. با نزدیک شدن به خودرو (یک متری) قفل درب‌ها باز میگردد. و شما می‌توانید براحتی بدون هیچ گونه اتلاف زمانی سوار خودروی خود شوید. همچنین دیگر برای آنکه بخواهید خودروی خود را قفل کنید نیازی نیست که دکمه قفل روی ریموت را فشار دهید. فقط کافی است دستگیره درب خودرو را لمس کنید. با کمک کیلس استارتر حتی با دور شدن از خودرو درب‌ها به صورت خودکار قفل می‌شود.

به کمک این سیستم شما می‌توانید تنها با نگه داشتن پدال ترمز و فشار دادن یک دکمه روشن کنید. در برخی از خودرو‌ها کافی است کارت هوشمند یا سوییچ را در جای مخصوص قرار دهید. و سپس دکمه Start را فشار دهید.

نصب کیلس استارتر

یکی از امکانات خودرویی که محبوبیت زیادی پیدا کرده است. سیستم جرقه زنی بدون کلید است. که با نام هایی مانند کیلس استارت ، استارت دکمه‌ای بدون کلید ، کلید هوشمند نیز شناخته می‌شود. هر اسمی که باشد. این آپشن خودرو به شما این امکان را می‌دهد که موتور خودروی خود را بدون جست و خیز کردن کلیدی در جیب یا کیفِ خود روشن کنید.

سیستم‌های احتراق بدون کلید یا کیلس استارتر برای اولین بار در اواخر دهه 1990 و اوایل دهه 2000 روی خودروهای تولیدی ظاهر شدند. و مانند بسیاری از ویژگی‌های فنی ، در ابتدا فقط در مدل‌های لوکس و سایر وسایل نقلیه سطح بالا در دسترس بودند. مرسدس بنز کلاس S به طور کلی به عنوان اولین خودروی تولید انبوه با احتراق بدون کلید شناخته می‌شود. و پس از آن مدل هایی از آکورا، کادیلاک، لکسوس و رولز رویس قرار دارند. نصب کیلس استارتر به طور فزاینده ای در خودروها رایج شده است. در سال 2008، کیلس استارت  در 11 درصد از وسایل نقلیه فروخته شده در ایالات متحده استاندارد بود. تا سال 2018، در 62 درصد از وسایل نقلیه فروخته شده، تجهیزات استاندارد بود.

آیا هنوز از این آپشن خودرو بهره نبردید؟ آیا می‌دانید کیلس استارتر کلید چگونه کار می‌کند؟ آیا در وسیله نقلیه بعدی خود به آن نیاز دارید؟ و شاید مهمتر از آن، آیا این فناوری نقطه ضعفی دارد؟

نصب کیلس استارتر

انواع کیلس استارتر

1. سیستم کیلس استارتر برای ورود بدون سوئیچ (Remote Keyless Entry)

سیستم کیلس استارتر برای ورود بدون سوئیچ (Remote Keyless Entry) به راننده این امکان داده می‌شود. که درب خودرو را باز و بسته کند و پیام اخطار را در مواقع اضطراری بشنود. برد این دستگاه‌ها اگرچه در سال‌های اولیه تنها به ۲۵ متر می‌رسید. اما امرزه بیش از ۱۰۰ متر را پشتیبانی می‌کنند. برای باز کردن درب خودرو نیازی به فشردن کلید‌ ندارید. تنها کافی است راننده درحالی که ریموت را در جیب دارد به خودرو نزدیک شود. در این حالت با رسیدن به یک متری خودرو درب راننده باز خواهد شد. و با دور شدن از خودرو (بیش از دو متر) درب‌ها قفل می‌شود.

علاوه بر این با فشردن دکمه‌های تعبیه شده بر روی دستگیره‌ها نیز امکان باز و بسته کردن درب‌ها وجود دارد. با مجهز شدن دستگیره‌ها به چراغ، با نزدیک شدن به خودرو اطراف دستگیره روشن می‌شود. و آسان‌تر می‌توانید در مناطق تاریک دکمه مذکور را تشخیص دهید. اگر مایل نیستید درب‌ها به صورت خودکار باز شوند کافی است از طریق ریموت آن‌ها را قفل نمایید. با این کار درب خودرو تنها درصورتی باز خواهد شد که دکمه ریموت را فشار دهید. چه ریموت درون کیفتان باشد چه در دست یا جیب لباس. گیرنده‌های موجود، وجود ریموت را تشخیص داده و دستورات شما را اجرا می‌کنند. با وجود کیلس استارتر شب‌ها یا زمانی که دستتان پر باشد یا هنگام بارش برف و باران از چرخاندن کلید خلاص می‌شوید.

کیلس استارت

2. کیلس استارتر پسیو (Passive Keyless Entry)

نمونه دوم کیلس استارتر که پسیو هستند (PKE) که با نام کلید هوشمند (Smart Key) هم شناخته می‌شوند. و از آنجایی که بدون دخالت دست کارشان را انجام می‌دهند. به کلید‌های هندزفری (Hands-Free Key) هم معروفند. وجود ترانسپوندر‌ها (Transponder) بر روی ریموت، باتری را از این کیلس استارتر حذف کرده است. در این نوع کیلس استارت ضمن این که امکان باز و بسته کردن درب‌های خودرو میسر است. کنترل موتور نیز در اختیار شماست.

با نزدیک شدت به خودرو درب باز می‌شود. زمانی که درب باز شد و وارد خودرو شدید. با یکبار فشردن کلید استارت برق‌ای سی سی (ACC) یا همان برق تجهیزات جانبی همچون رادیو روشن می‌شود. اگر بار دیگر دکمه استارت را فشار دهید در حالت روشن (ON) قرار می‌گیرد. و زمانی که برای بار سوم کلید استارت به همراه پدال ترمز را می‌گیرید موتور روشن می‌شود.

شما می‌توانید از راه دور قبل از ورود به خودرو، استارت زده و موتور را روشن کنید تا گرم شود. این کار در روز‌های زمستان بسیار کاربردی است. مدتی پس از حرکت شاهد قفل شدن اتوماتیک درب‌ها خواهیم بود. ممکن است با طی مسافتی مشخص درب‌ها قفل شوند. با گرفتن اولین ترمز، زمانی که خودرو را خاموش می‌کنید قفل‌ها خودکار باز می‌شوند.

کیلس استارتر چیست؟

سیستم کیلس استارتر دارای یک فوب هستند. که می توانید آن را در جیب، کیف، یا هر جایی که نزدیک به گیرنده داخل خودرو قرار دارد، نگه دارید. فوب یک سیگنال فرکانس پایین منحصر به فرد را به سیستم کامپیوتری خودرو ارسال می‌کند. که سپس تایید می‌کند که سیگنال صحیح ارسال شده است. و به شما امکان می‌دهد دکمه‌ای را روی داشبورد یا کنسول فشار دهید تا موتور روشن شود. خاموش کردن موتور به همان اندازه بی دردسر است.

روش استفاده از کیلس استارتر

به سادگی دکمه استارت/استاپ را فشار دهید. علاوه بر کیلس استارتر اکثر سیستم‌ها شامل ورود بدون کلید نیز هستند. که به شما امکان می‌دهند بدون وارد کردن کلید یا زدن دکمه روی فوب وارد خودرو شوید. اگرچه احتراق بدون کلید به طور گسترده‌ای در دسترس است. حتی در خودروهای مقرون به صرفه، این سیستم ها هنوز به وضعیت ضروری خودرو نرسیده اند. مانند شیشه‌های برقی و قفل درها. با این حال یک مزیت برای فروش برای بسیاری از خریداران خودرو است. این می‌تواند به ویژه برای رانندگان مبتلا به آرتروز یا سایر ناتوانی‌هایی که مشکل در گرفتن و چرخاندن کلید دارند مفید باشد.

keyless start

مزایای نصب کیلس استارتر

آیا خودروهای بدون کلید خوب هستند؟

مزایای سیستم بدون کلید شامل امنیت و راحتی است. دزدیدن ماشینی که کیلس استارت دارد بسیار سخت تر است. زیرا یک دزد به جا کلیدی شما نیاز دارد. همچنین راحتتر است زیرا شما فقط باید جا کلیدی را در جیب خود نگه دارید. بسیاری از سیستم ها نیز از کدهای نورد استفاده می‌کنند.

 

معایب سیستم کیلس استارتر

کیلس استارتر علاوه بر مزایای زیادی که دارد، معایبی نیز دارد که بشرح زیر می باشد:

  • هک شدن ریموت خودروی مبتنی بر سیستم کیلس

به دلیل اینکه ریموت سیستم کیلس استارتر یک رمز برای سنسور ایمنی و ضدسرقت خودرو ارسال می‌کند. می‌توان با دستکاری امواج رادیویی به این کد رمز دست یافت. البته اگر توسط تیم حرفه‌ای با رعایت نکات ایمنی نصب شود این مشکل پیش نمی‌آید.

  • تمام شدن باتری ریموت

تمام شدن باتری ریموت سیستم کیلس مشکلات متعددی برای رانندگان بوجود می‌آورد. که ممکن است زمانی برای اینکار نیاز داشته باشد.

همانطور که گفته شد کیلس استارتر قابلیت نصب و راه اندازی بر روی خوردرو های مختلف را دارد. که برای نصب آن می‌توانید به نمایندگی ها و مراکز معتبر مراجعه کرده . با مناسب ترین قیمت  بر روی اتومبیل خود نصب کنید. شهراب آپشن متخصص در نصب انواع کیلس استارتر خودروها در خدمت شماست.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.